PRISTUP INFORMACIJAMA

Registar informacija

Vodič za pristup informacijama

Zahtjev za pristup informacijama 

Stručni saradnik za pristup informacijama

tel. ++387/ 37 / 224-224  lok.124

mail:

pristupinformacijama@mupusk.gov.ba

RPZ-Rad policije u zajednici

POLICIJSKA AKADEMIJA

TV CAZIN

Dan policije 2017

Dodjela zlatne policijske značke

MUPUSK VJEZBA

RTV USK DNEVNIK POLICIJSKA AKADEMIJA 20 12 2017

NOVA GENERACIJA KADETA

Nakon provedene višemjesečene, teške i zahtjevne konkursne procedure, odabrano je 50 kandidata za početni čin „ policajac“,  koji će od ponedjeljka 28.05.2018. godine, otpočeti svoje školovanje na Policijskoj akademiji u Sarajevu. Na njihovom putu školovanja od Policijske akademije pa do zasnivanja stalnog radnog odnosa i samostalnog obavljanja posla policajac, kadete će pratiti i mentori ispred Uprave policije MUP USK-a a čija uloga je da kadetima pruži profesionalnu pomoć i podršku i kako bi sve naučeno na akademiji što bolje i efikasnije realizirali u praksi.

 U svom obraćanju kadetima, načelnik Sektora kriminalističke policije, samostalni inspektor Amel Kozlica, istakao je da su izborom policijskog obrazovanja i poziva, izabrali časnu i zahtjevnu profesiju, da je sigurnost građana prevashodno ono što ih mora voditi kroz budući rad te da s ponosom nose policijsku uniformu.

Uprava policije MUP USK-a, u suradnji sa Vladom USK-a, kontinuirano radi na popuni kadrovske strukture i prijemu novih snaga u policijske redove.

 

Dan policije 2017

WebM@il

Policijska misija

POTRAGE

Turn back crime

Historija web-a

Video arhiva

Prijavljeni

Ko je na portalu: 22 gostiju i nema prijavljenih članova