PRISTUP INFORMACIJAMA

Registar informacija

Vodič za pristup informacijama

Zahtjev za pristup informacijama 

Stručni saradnik za pristup informacijama

tel. ++387/ 37 / 224-224  lok.124

mail:

pristupinformacijama@mupusk.gov.ba

RPZ-Rad policije u zajednici

POLICIJSKA AKADEMIJA

TV CAZIN

Dan policije 2017

Dodjela zlatne policijske značke

MUPUSK VJEZBA

RTV USK DNEVNIK POLICIJSKA AKADEMIJA 20 12 2017

Sastanak sa predstavnicima Nacionalnog parka „ Una“

 

Dana 26.01.2018.godine,  u kabinetu Policijskog komesara , održan je radni sastanak sa predstavnicima Nacionalnog parka „ Una “.

Ispred Uprave policije MUP USK-a, pored policijskog komesara generalnog inspektora policije Muje Koričić, sastanku su prisustvovali i Načelnik Prve PU samostalni inspektor Amel Kozlica i komandir PS Bihać samostalni inspektor Alić Samir, dok su ispred Nacionalnog parka „ Una“ prisustvovali direkor Amarildo Mulić, sa svojim saradnicima, Antom Marjanović i Harisom Hadžihajdarević.

 Direktor Nacionalnog parka istakao je, da je sve učestalija pojava nelegalne sječe šumskih dobara na području Nacionalnog parka a posebno od kad je nastupila reorganizacija Kanatonalne uprave za šumarsvo USK-a,  te je isti zatražio pomoć u sprječavanju ove pojave. S tim u vezi, dogovorena je suradnja kao i zajedničke aktivnosti ove dvije institucije u cilju i sprječavanja kao i identifikaciji počinoca ovog krivičnog djela, te sankcionisanja svakog vida nezakonitog ponašanja.

Policijski komesar istakao je da  će Uprava  policije odnosno Prva  Policijska uprava na čijem području se i nalazi sami Nacionalni park „ Una“, poduzeti sve mjere i radnje predviđene Zakonom kako bi se zaštitila i očuvala prirodna dobra.

Dan policije 2017

WebM@il

Policijska misija

POTRAGE

Turn back crime

Historija web-a

Video arhiva

Prijavljeni

Ko je na portalu: 15 gostiju i nema prijavljenih članova