PRISTUP INFORMACIJAMA

Registar informacija

Vodič za pristup informacijama

Zahtjev za pristup informacijama 

Stručni saradnik za pristup informacijama

tel. ++387/ 37 / 224-224  lok.124

mail:

pristupinformacijama@mupusk.gov.ba

RPZ-Rad policije u zajednici

POLICIJSKA AKADEMIJA

TV CAZIN

PRILOG TV USK

Dan policije 2017

Dodjela zlatne policijske značke

MUPUSK VJEZBA

RTV USK DNEVNIK POLICIJSKA AKADEMIJA 20 12 2017

INTERVJU SA POLICIJSKIM KOMESAROM

Sastanak sa predstavnicima Nacionalnog parka „ Una“

 

Dana 26.01.2018.godine,  u kabinetu Policijskog komesara , održan je radni sastanak sa predstavnicima Nacionalnog parka „ Una “.

Ispred Uprave policije MUP USK-a, pored policijskog komesara generalnog inspektora policije Muje Koričić, sastanku su prisustvovali i Načelnik Prve PU samostalni inspektor Amel Kozlica i komandir PS Bihać samostalni inspektor Alić Samir, dok su ispred Nacionalnog parka „ Una“ prisustvovali direkor Amarildo Mulić, sa svojim saradnicima, Antom Marjanović i Harisom Hadžihajdarević.

 Direktor Nacionalnog parka istakao je, da je sve učestalija pojava nelegalne sječe šumskih dobara na području Nacionalnog parka a posebno od kad je nastupila reorganizacija Kanatonalne uprave za šumarsvo USK-a,  te je isti zatražio pomoć u sprječavanju ove pojave. S tim u vezi, dogovorena je suradnja kao i zajedničke aktivnosti ove dvije institucije u cilju i sprječavanja kao i identifikaciji počinoca ovog krivičnog djela, te sankcionisanja svakog vida nezakonitog ponašanja.

Policijski komesar istakao je da  će Uprava  policije odnosno Prva  Policijska uprava na čijem području se i nalazi sami Nacionalni park „ Una“, poduzeti sve mjere i radnje predviđene Zakonom kako bi se zaštitila i očuvala prirodna dobra.

BIOGRAFIJA

Policijski komesar- generalni inspektor policije

MUJO KORIČIĆ

Dan policije 2017

WebM@il

Policijska misija

POTRAGE

Turn back crime

Historija web-a

Video arhiva

Prijavljeni

Ko je na portalu: 49 gostiju i nema prijavljenih članova